Ferro slavine i oprema za kupatilo

Grupa FERRO jedan od najvećih proizvođača sanitarne i instalacione opreme u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Mreža distribudivnih centara i magacina se prostire širom pomenutog regiona, kako bi proizvodi bili dostupni što većem broju kupaca.

Jedan od najvećih proizvođača sanitarne i instalacione opreme
u Centralnoj i Istočnoj Evropi

Osnovne vrednosti koje zastupa Ferro su:

Iskrenost

Poštovanje

Odgovornost

Hrabrost

Usavršavanje

Timski rad

Kvalitet

Slavine za kupatilo

Politika kvaliteta

Ponuda kompanije Ferro je visokog kvaliteta, što garantuje zadovoljstvo kupaca i poverenje u proizvode. Uz takvu politiku kompanija uspeva da postigne i zadrži vodeću poziciju na domaćem, poljskom tržištu, uz konstantno širenje na inostrana tržišta.

Realizacija postavljenih ciljeva se odvija kroz:

  • identifikacija postojećih i predviđanja budućih zahteva kupaca
  • istraživanje tehnoloških inovacija
  • implementacija i prodaja proizvoda koji reflektuju potrebe kupaca i tehnološke inovacije
  • razvoj saradanje sa najinovativnijim proizvođaćima u Svetu
  • poboljšanje efikasnosti marketinških aktivnosti
  • analizu cena i troškova sa ciljem optimizacije i prilagođavanja tržištu
  • promociju brenda

Ferro baterije za sudopere

Ferro garantuje

Ispunjavanje zahteva za ISO 9001 standard i konstantno poboljšanje efikasnosti sistema kontrole kvaliteta. Brojne nagrade potvrđuju nivo kvaliteta proizvoda, a više informacijama o nagradama možete pogledati na zvaničnom sajtu Ferro Company.

Ferro proizvodi

Ferro u svojoj ponudi ima slavine za sve namene, kao i rezervne delove za iste. Takođe, od nedavno, svoju ponudu za idealnu kuhinju upotpunili su granitnim sudoperama.

Ferro Slavine za kuhinju

Znamo da su ukusi različiti kao i potrebe i navike, pa u skladu sa tim, možemo da ponudimo slavine za sudoperu različitih stilova. Od klasičnih sa sjajnom hrom završnicom, preko onih sa izlivima u boji, ili sa izlivima koji se mogu obarati i pomerati u zavisnosti od potrebe. Jedan od najnovijih modela, inovativan, moderan i funkcionalan, predstavljamo u nastavku:

Ovu i druge baterije za sudoperu možete kupiti u našoj internet prodavnici:

Ferro slavine za umivaonik

Slavina za umivaonik je ona sa kojom se susrećemo prvo svakoga jutra. Možda je baš iz tog razloga veoma važno odabrati onu koja ispunjava Vaše navike želje i potrebe.

Ponudu slavina za umivaonike, pogledajte u našoj ponudi:

Ferro slavine za kadu

Baterije za kadu su različite u zavisnosti i od tipa kade uz koju se ugrađuju, ali i u zavisnosti od načina ugradnje. Baterije za tuš ručicama, izlivom i usponskim tušem se montiraju uz tuš kabine. Ukoliko se ugrađuje ležeća kada, onda je slavina najčešće sa izlivom i ručnim tušem.

Ponudu slavina za kadu, pogledajte:

Sigurno je da je brend FERRO relativno nov na našem tržištu, ali proizvodnja ovog brenda ekspresno raste kao i prisutnos na tržištu Srbije.