Objavljeno dana

2 u 1 kanalice za tuš kabinu

Kanalica kao opcija prilikom opremanja kupatila je vrlo popularna. Uklapa se u minimalističke trendove u modernom opremanju domaćinstva. Vrlo je praktična i doprinosi lakšem održavanju kupatila.

Ugradnja

Ugradnja tuš kanalice

Za sve kanalice je zajedničko da one spadaju u one „nevidljive“ elemente u kupatilu koji doprinose njegovoj funkcionalnosti. Baš zbog toga što ugradnja kanalica podrazumeva kompletno renoviranje kupatila, važno je isplanirati na adekvatan način njenu ugradnju. Kako bi kanalica u potpunosti ostvarivala svoju funkciju, neophodno je da ona bude postavljena u najnižoj tački kupatila, odnosno da pad cele površine poda kupatila bude u pravcu slivnika. Takođe, neophodno je naneti sloj hidroizolacije.

Rešetka

Iako kanalica predstavlja veoma funkcionalan element u kupatilu, ona je u suštini jedan mali detalj. Međutim, iako tako mali detalj, njen izgled daje završni pečat opremanju kupatila. Razne su opcije kada je u pitanju izgled rešetke… Varijanta koja je vrlo interesantna je kanalica koja daje mogućnost izbora, tačnije, daje mogućnost da se izgled kanalice promeni bez građevinskih radova. Tako na primer, Peštan Confluo kanalica omogućava da se rešetka postavlja sa dva lica. Jedna varijanta bi bila da lice rešetke bude hrom sjajna površina ukoliko želite da uklopite sa hrom sjajnim detaljima u kupatilu. Kao druga varijanta, moguće je iskrojiti pločicu kojom je obložen pod, i ubaciti je u samu rešetku sa udubljene strane. Na ovaj način dobijate površinu kanalice koja se uklapa u površinu poda.

Rešetka kanalice

Ukoliko želite da imate ovakvu mogućnost da menjate izgled kanalice, možemo da se pohvalimo da smo u svoju ponudu uvrstili jedan ovakav model. U ponudi su dve najčešće dimenzije od 55 i 65 cm. U kombinaciji sa povoljnom cenom, proizvod našeg češkog partnera predstavlja najbolju kombinaciju kvaliteta i cene.

Ukoliko Vam je upravo ovakva kanalica potrebna, možete je kupiti u našoj internet prdavnici: