Objavljeno dana

AKCIJA – set slavina za kupatilo

Prilikom opremanja ili renoviranja kupatila, puno je toga što je neophodno nabaviti. Pored razmišljanja o rasporedu sanitarija, o instalacijama koje su neophodne za postavljanje istih, o dezenima i dizajnu keramike, sanitarija… Spisak je dosta dugačak. Neizostavni elementi svakog kupatila su, svakako slavine.

Komplet slavine za kupatilo

S obzirom da je naš glavni motiv da svojim kupcima ponudimo sve što je neophodno za opremanje kupatila, pripremili smo jednu ponudu koja će olakšati izbor slavina za kupatilo. Napravili smo akcijsku ponudu koja se sastoji od svih slavina koje su potrebne u jednom kupatilu.

Akcijska ponuda obuhvata set slavina proizvođača Ferro, i to linija Alba Verde. Set se sastoji od:

  • slavine za umivaonik Alba Verde BLB2VL
  • slavina za kadu Alba/BLB1VL
  • pileta klik-klak za umivaonik, S287B-PP
  • konzolna šipka za tuš
  • tuš crevo
  • tuš ručica 3 funkcije

Garancija na slavine: 5 godina

Baterija za umivaonik Alba Verde BLB2VL

Kompaktna jednoručna slavina modernog dizajna. Montira se direktno na umivaonik. Završna obrada je hrom, tako da je i jednostavna za održavanje.

Baterija_umivaonik_BLB2VL

Baterija za kadu linija Alba/BLB1VL

Baterija za kadu je takođe jednoručna, sa automatskim prebacivačem sa izliva na tuš. Montira se direktno na zid, tako da je potrebno odrediti poziciju kade zbog postavljanja instalacija za dovod vode. Baterija ima izliv i ručni tuš. Završna obrada je takođe hrom.

baterija-za-kadu-linija-alba-BLB1VL-ambijent1

Konzolna šipka za tuš

Konzolna šipka je dužine 655 mm. Montira se na zid i omogućava podešavanje visine tuša. Na taj način svaki član porodice može napestiti visinu tuša onako kako mu odgovara. Uz konzolnu šipku, dobijate i tuš crevo, kao i tuš ručicu sa 3 funkcije. Svi ovi elementi su takođe završne hrom obrade, tako da se savršeno uklapaju sa baterijama iz ovog seta.

Naravno, osim toga što želimo da olakšamo kupovinu kreiranjem ovakvog seta, napravili smo i jedinstvenu akcijsku cenu za ovaj komplet. Ukoliko Vas interesuje ova specijalna ponuda, možete je kupiti u nekoliko koraka na nasem sajtu: Set slavina za kupatilo linija Alba Verde 4u1