Objavljeno dana

Tuš kanalice

Tuš kabina predstavlja centralni i nezaobilazni element svakog kupatila. Najčešće je tuš kabina izbor kada su u pitanju kupatila manje kvadrature. Međutim, i u kupatilima veće kvadrature, tuš kabina je koristan i funkcionalan element.

Koji god motiv da je u pitanju kada se odlučite za nju, poseban izazov predstavlja odabir modela i veličine kabine. Moderna kupatila se najčešće rade sa tuš kabinama sa plitkom kadom ili bez kade, sa tuš kanalicama.

Ukoliko opremate novo kupatilo, pre postavljanja keramičkih pločica, možete da odaberete da li želite kabinu sa kadom ili bez nje. U takozvanoj „sivoj fazi“, postavlja se instalacija za vodu, pa se tada i postavlja instalacija za tuš kanalice. Tuš kanalica je elegantna a istovremeno funkcionalna, a svojim izgledom i dizajnom je dovela do toga da odvod u kupatilu bude u prvom planu. Instalacija koja je ugrađena ispod keramičkih pločica, omogućava slivanje vode, bez zadržavanja. Ujedno, s obzirom da nema kade, koja bi bila fiksnih dimenzija, šire su mogućnosti po pitanju dimenzija same kabine.

Tuš kanalice od prohroma

Iako su tuš kanalice relativno malih dimenzija u odnosu na površinu tuš kabine, daju i estetski poseban šarm kupatilu. Rešetka tuš kanalice može biti od različitih materijala i različitih dezena. Najčešće je rešetka izrađena od prohroma, sa različitim šarama ili bez njih. Takođe, rešetka se može uklopiti u keramičke pločice kojima je obložena tuš kabina.

Ukusi su različiti, izbor i ponuda raznolika da odgovori na svaki. Ponudu tuš kanalica, možete pogledati u našoj web prodavnici: