Objavljeno dana

Slavine za kuhinju

BZA4R kuhinja

Opremanje životnog prostora predstavlja veliki izazov bez obzira koliko puta ste bili u prilici da to radite. Svaki put su aktuelni neki novi trendovi, boje, dezeni, materijali i tehnologije. Možda i najzahtevniji deo opremanja i uređenja predstavlja kuhinja. Kuhinja treba da bude centralni deo domaćinstva koji će se uklopiti u naše svakodnevne obaveze, navike i potrebe. Dosta je toga o čemu treba da razmišljamo kada je u pitanju funkcionalnost kuhinje.

Baterija Zumba – bela

Kuhinjske slavine

Naizgled mali detalj u celokupnoj kombinaciji elemenata kuhinje predstavlja i kuhinjska slavina. Svakako je slavina nešto što je neophodno u svakoj kuhinji. Međutim, osim osnovne funkcionalnosti, kuhinjska slavina može biti i onaj jedan mali detalj koji može dati pečat celokupnom dizajnu kuhinje.

Koliko puta Vam se desilo da izliv sudopere ne može da dohvati baš taj deo koji želite da isperete? Ili veliki sud niste mogli da operete jer zbog položaja izliva, ne može da stane u sudoperu? Zar ne bi bilo praktično da izliv sudopere možete pomerati kako želite, ili ga savijati onako kako je neophodno da biste isprali sud?

Baterija Zumba – crna

Ferro slavine, Poljska

Uz nove Ferro slavine koje od nedavno imamo u ponudi, obavljanje svakodnevnih poslova u kuhinji će biti značajno lakše. To su modeli linije Zumba. Crevo izliva možete pomerati, savijati, podešavati dužinu i visinu. Osim što su funkcionalne, ove slavine i estetski doprinose jedinstvenosti Vaše kuhinje. 5 različitih boja izliva daju mogućnost da Vaša sudopera bude jedinstvena. Ukoliko ste ljubitelj klasičnih i umerenih tonova, crna i bela boja izliva će se savršeno uklopiti u koncepciju koju birate. Ukoliko ste ipak više za izazove, pa želite da jarkim bojama ispunite enterijer, neka od tri boje ( crvena, zelena i žuta ) svakako će naći svoje mesto u Vašem domu.

Kao dodatak svim prethodno navedenim prednostima slavina sa fleksibilnim izlivom, dodajemo još jedan model: Baterija za sudoperu linija Libretto BLE4B . Ova baterija ima izliv koji se izvlači kaao i prekidač koji reguliše mlaz vode. Izliv je u crnoj boji, pa se savršeno uklapa u moderne trendove opremanja kuhinje.

Baterija Libretto

Ukoliko se u Vaš odabir dizajna kuhinje najbolje uklapa klasična hrom baterija, dobar izbor slavine može biti jedan od ova dva modela: Linija Zicco ili Linija Rapsody. Svojim oštrijim linijama daju moderan pečat svakom dizajnu kuhinje.

Akcenat smo ovoga puta stavili na opremanje kihunja. Međutim, svi modeli koje smo predstavili, mogu se vrlo lepo uklopiti i u opremanje kupatila, s obzirom da sve ove slavine mogu da se montiraju i na umivaonik. Dakle, ukoliko želite da unesete malo boje u kupatilo, možete to učiniti detaljem kao što je izliv slavine u boji. Još da napomenemo da se izliv može i menjati, pa tako možete promeniti boju ukoliko to budete poželeli.

Svakako celokupnu ponudu modela slavina za sve namene možete pogledati u našoj on-line prodavnici.