Objavljeno dana

Crno je uvek u modi

Tehnologije proizvodnje slavina za domaćinstvo, omogućavaju kroz stalne inovacije, da uvek možemo da pronađemo nešto lepše i bolje. Uvek se pojavi neki novi model koji nam zagolica maštu, i motiviše nas da stare, manje ili više dotrajale, ali zasigurno nama “dosadne” slavine, zamenimo novim. Novi oblik, završna obrada, boja ili fukncionalnost, može biti dovoljan razlog da se odlučimo za nabavku novih slavina. Možda će to biti slučaj i sada kada Vam predstavimo nove modele slavina u našoj ponudi. Oni pripadaju “Ferro Black Concept” seriji koja predstavlja pravi hit u dizajnu enterijera.

Crna slavina za umivaonik i kadu

Slavine Zicco za kadu i umivaonik

Zeriju slavina Zicco karakterišu oštre linije. U kombinaciji sa crnom mat završnom obradom, ove slavine daju kupatilu moderan ton. Slavina za umivaonik se montira na umivaonik . Slavina za kadu se montira na zid, i pored osnovnog izliva ima izliv za tuš.

Matirana završna obrada odaje utisak da je slavina izrađena od nekog drugog materijala. Na taj način enterijeru dajemo drugačiji ton, pa i samo kupatilo dobija dozu topline. Crne slavine se savršeno uklapaju u minimalističke enterijere. One ističu jednostavnost i eleganciju kupatila. Bez obzira na boju ili tip pločica u kupatilu, ove slavine će uvek izgledati “šik”.

Crni usponski tuševi

Usponski tuševi Rondo NP21-BL i Squerto NP22-BL

Za kompletiranje seta slavina crne boje u kupatilu, odaberite i usponski tuš koji se slaže sa slavinama. Dodatkom usponskog tuša koji se jednostavno montira na zid, dobijate tuš zonu iz snova. U zavisnosti od afiniteta možete odabrati modele sa okruglom ili kvadratnom glavom tuš ručice i tuš glave.

Potražite svoju inspiraciju za moderno i minimalističko kupatilo uz odabir neke od slavina iz naše ponude: