Objavljeno dana

WC daske u boji

Opremanje kupatila predstavlja jedan od najvećih izazova u opremanju enterijera. Odabir umivaonika, kade, pločica, WC šolje… Svaki detalj treba da bude usklađen i funkcionalan.

U današnje vreme, u ponudi je veliki izbor materijala, dezena, stilova… Nekome su prvi izbor moderni materijali, jednostavni za održavanje, otporni na vlagu, dok drugi prioritet daju prirodnim materijalima koji enterijeru daju toplinu i ekološki efekat.

Deo kupatilske opreme koji nije često na listi prioriteta prlikom opremanja kupatila je daska za WC šolju. Kao i svi drugi detalji, i ovo može biti nešto što može napraviti značajnu razliku u izgledu kupatila.

WC daske od medijapana

WC daska od medijapana je kvaitetan proizvod, koji ima dug vek trajanja. Uz hromiranu osovinsku šarku, možete biti sigurni da ćete je zameniti tek kada budete želeli da promenite izgled toaleta. Takođe, pored kvaliteta, WC daske od prirodnog materijala su prijatnije u dodiru sa kožom.

Što se tiče estetike, kako biste uneli malo boje u kupatilo, i kreirali jedinstven dizajn istog, možete odabrati jednu od više upečatljivih boja koje imamo u ponudi. Bilo da opremate potpuno novo kupatilo ili možda želite da u vaše staro kupatilo unesete promenu, WC daske od medijapna u različitim bojama su idelano rešenje za Vas.